16 днів проти насильства

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Однією з форм домашнього насильства є фізичне. Це порушення закону, яке проявляється у різних видах: від побоїв до обмеження свободи та примусового вживання шкідливих речовин.

Фізичне насильство не знає ані статевих, ані вікових чи соціальних меж. Від нього страждають як жінки, так і чоловіки, дорослі та діти. Навіть «незначний» його прояв є неприйнятним!

Сексуальне насильство є важливою проблемою сучасного світу. Воно має різні форми: від небажаних дотиків чи домагань до навіть зґвалтування. На жаль, сексуальне насильство може трапитись з будь-ким, незалежно від віку, соціального статусу чи обережності. Тому варто знати як звернутися по допомогу до органів правопорядку.

Сексуальне насильство має серйозні наслідки для фізичного і психічного здоров'я. Воно не тільки викликає фізичні травми, а й збільшує ризик проблем з сексуальним і репродуктивним здоров'ям, що мають як негайні, так і віддалені наслідки!

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

/Files/images/1_dthtcyz_2020/admn/Poster1.jpg

/Files/images/1_dthtcyz_2020/admn/Poster2.jpg

/Files/images/1_dthtcyz_2020/admn/Poster1 (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.