ОСВІТЯНСЬКИЙ ЯРМАРОК

/Files/images/sveta/IMG_20220921_113206.jpg /Files/images/sveta/IMG_20220921_111339.jpg

Освітянський ярмарок

21.09.2022 року в день Різдва Пресвятої Богородиці відбувся освітянський ярмарок з нагоди Міжнародного дня миру.

У цій благодійній акції взяли активну участь учні, педагоги та батьки нашого закладу, адже зібрані кошти будуть спрямовані на придбання дронів та інших воєнних приладів для частини ЗСУ, розташованої на Херсонському напрямі.

За весь довгий період війни в Україні наша громада від наймолодшого вихованця дошкільної групи до найстарішого мешканця Тинного стали справжніми волонтерами. Ось і зараз ми провели перший шкільний етап ярмарку, на якому торгували випічкою, власною здобою, смаколиками, виробами, зробленими власними руками. Найактивнішими продавцями були учні початкової школи, а покупці – старшокласники та педагоги – не поскупилися у придбанні благодійного краму.

На другому етапі освітянської акції ярмаркували вже в мікрорайоні Ювілейний, біля ПКтаС «Хімік», де наш заклад гідно представили активісти учнівської ради Басок Вікторія, Труш Артем (9-А клас), Фінгерт Анастасія (11 клас) на чолі з педагогом-організатором Лепою С.Є.

Дякуємо всім, хто долучився до благодійної акції «Освітянський ярмарок». Зібрані кошти – 7 тис. 910 грн. – вагомий і сердечний внесок у нашу Перемогу!

Грекова І.Ю. ЗДВР

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.