Всеукраїнський місячник шкільної бібліотеки

З 1 по 31 жовтня у нашому закладі проходив Всеукраїнський місячник шкільної бібліотеки під гаслом „Шкільна бібліотека- стратегічний партнер освіти”. Основним завданням місячника було висвітлення здобутків бібліотеки та популяризація її діяльності.

У рамках місячника були організовані та проведені заходи, спрямовані на популяризацію дитячого читання: бібліотечні уроки у 3-А і 3-Б класах „Як до нас прийшла книга”, години читання у 4-х класах „Книга-восьме чудо світу”, бібліотечний урок у 7 класі „Іван Федоров – засновник книгодрукування в Україні”, інформаційна година у 10 класі „Розвиток книгодрукування в Україні”, усний журнал у 8 і 9 класах „Витоки слов’янської писемності”; вікторини, конкурси про книгу у початкових класах, а також оформлені тематичні виставки літератури „ Моя Україна – подорож в історію”, „З народної скарбниці”, „Для Вас, Читайлики”.

Цікавою і захоплюючою була екскурсія до краєзнавчого музею та перегляд виставки „Книги – джерело письма” учнями 5-А і 5-Б класу. Учні збагатили свій запас знань про історію створення книги та отримали багато вражень від побаченого.

/Files/images/20141007_141214.jpg/Files/images/20141007_151845.jpg

Разом з бібліотекою №5 організували на свято Покрови і Дня українського козацтва зустріч з ветеранами УПА для учнів 9, 10 і 11 класів.

/Files/images/IMG_9977.JPG/Files/images/IMG_9993.JPG/Files/images/IMG_9995.JPG/Files/images/IMG_9998.JPG

Також протягом жовтня щочетверга проводились Дні відкритих дверей для батьків учнів. На завершення місячника було обрано кращих читачів шкільної бібліотеки, фото яких розміщено у Куточку книголюба та оголошено на учнівській лінійці.

/Files/images/кращі читачі 1.jpg/Files/images/кращі читачі3.jpg/Files/images/кращі читачі4.jpg/Files/images/читачі1.jpg/Files/images/читачі2.jpg/Files/images/читачі3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 492

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.