Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

З 12 грудня 2016 року у закладі проходить всеукраїнський «Тиждень англійської мови», який триватиме до 18 грудня. Цей Тиждень традиційно є синтезом окремих позакласних заходів, спрямованих на формування пізнавальних інтересів учнів, розширення сфери застосування отриманих знань та вмінь. Це не тільки звіт про виконану роботу, це свято англійської мови, в якому беруть участь усі учні закладу. Цього року цей захід присвячено офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямовано на популяризацію вивчення англійської мови.

Тиждень розпочався конкурсом знавців англійської мови “English Is Fun” (вчитель Бречко О.П.). Найкмітливіші та найвідважніші представники 6-7 класів виборювали звання найерудованішого учня у своїй віковій категорії. Разом з тим, учасники ще раз переконалися, що вивчення англійської мови може бути цікавим та захоплючим.

Учні ж 4-5-х класів (вчитель Сензюк Л.М.) плідно попрацювали над створенням проекту «William Shakespeare». Учні ґрунтовно підготувались до цієї креативної роботи, підібравши гарні малюнки, цікаві факти з життя видатної людини.

/Files/images/Photo-0232.jpg /Files/images/Photo-0235.jpg

/Files/images/Photo-0234.jpg /Files/images/Photo-0233.jpg

/Files/images/IMG_4107.JPG /Files/images/IMG_4109.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 506

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.